martes, 16 de octubre de 2012

Noves actualitzacions de El Concursador de Fluzo!

treme    reservoir dogs

D'acord, durant dos dijous hem tirat de programes gravats. Però el concurs, amics i amigues, no ha parat! Si no ho sabeu, recordem: Cada setmana tirem dues pistes relacionades amb una peli, sèrie, llibre, o el que toqui. I la idea és que aneu encertant el títol corresponent. Que l'encerteu? Mini-punt per a vosaltres. Fàcil, no? Doncs al final de la temporada, premi per al guanyador! (De moment, ja tenim un Blu-Ray confirmat per al pack). Ens podeu contestar per twitter, facebook, deixant un comentari per aquí, enviant-nos un mail, trucant a la ràdio en directe, posant la resposta al xat... el que vulgueu!

Les respostes corresponents als programes 2 i 3 eren, oh yeah, Reservoir Dogs i Treme. I totes dues les va encertar només una persona, la SSRipley! D'aquesta manera, la classificació per ara es conforma de la següent forma:
SSRipley - 3 mini-punts

elastigirl - 1 mini-punt

I la resta, que no participeu? Ànims, que el premi serà de traca. Encara no el tenim decidit, però si sabeu que parlem de còmics, llibres, cine, teatre, música i sèries, és d'esperar que tiri d'aquestes cosetes, no? Us esperem aquest dijous amb un nou títol a descobrir!

...I recordeu que teniu tots, tots el programes, a l'enllaç de Enantena!

No hay comentarios:

Publicar un comentario