domingo, 17 de febrero de 2013

Hannibal, la sèrie, ja té pòster i trailer

En una temporada ben farcideta de decepcions i patecades televisives (quant de temps fa que no veiem un pilot amb aquella mescla de satisfacció i seguretat de que no cancelin la sèrie en qüestió al cap de dues setmanes?) les networks s'afanyen en continuar presentant apostes de cara la mid season. I podríem ser davant d'una de les més destacades. Perquè, si no ho sabieu ja ho sabeu ara, l'amic Hannibal Lecter està a punt de fer el salt cap a la petita pantalla. Ho farà a can gall dindi (NBC) i amb els trets físics del sempre malrollista (i sempre excel·lent) Mads Mikkelsen. Aquell home amb un greu problema de llagrimals a Casino Royale.
No serà l'únic psycho que ho farà en les properes setmanes, perquè ben aviat l'acompanyarà en l'empresa en Norman Bates (al Bates Motel que ha creat el lostià Carlton Cuse), però sí ha estat el primer que pot presumir de trailer. I pòster, que és el que presideix aquestes línies.
Per a veure l'avançament, només cal que cliqueu aquí sota. I esperar que tot això sigui més Hannibal-Ridley Scott que no pas El dragón rojo. Ai...


No hay comentarios:

Publicar un comentario